Ümmühan Hatun Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda eğitim ve öğretimin genel konuları izlenerek öğrencilerimizin sahip oldukları ahlaki ve kültürel değerlerini sevgi ortamında yoğurarak, onları evrensel değerleri benimsemiş, insan haklarına saygılı, çevre bilinci kazanmış bireyler olarak yetiştirmek. Okul olarak topluma hizmet eden, milli değerlere sahip, öğrencisine öğretmenine, hizmetlisine ve yöneticisine katılımcı bir ortam sunarak demokratik bir anlayışı benimsemiş, iyi bir örgüt iklimi ve kültürü oluşturmuş bir okul olmak. Okul olarak değişime açık, devamlı öğrenen, kendisini yenileyen, öğrenci merkezli, güçlü kültüre sahip, iletişim ağı kurup çatışmaları yönlendirebilen, iş doyumu ve moral sağlayarak diri bir yapı oluşturan, tam öğrenme modeli benimsemiş, örgütsel, yönetsel ve eğitimsel amaçları doğrultusunda çalışan ve devamlı iyiye ulaşmak için rekabet eden kurum olmak.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, Milli Eğitimin Genel Amaçlarını kazanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21. yüzyıl gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda ilköğretimin amaçlarını, genel ilkelerini ve genel konularını göz önünde bulundurarak, Toplam Kalite yönetiminin felsefesi doğrultusunda yönetim sunarak, insana değer veren, örgüt kültürünü oluşturmuş, hizmet verdikleri tarafından her zaman tercih edilen ve en yüksek başarıyı yakalayan bir okul olmak için varız.

Başarılar: Okulumuz Öğrencilerinden Ayşe Özge AKMAN 2013 SBS de Çanakkale 1. si Türkiye 60. so olmuştur. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Okulumuz Basketbol ve voleybol takımları çanakkalede yapılan musabakalarda il birincisi olmuştur. ve ilimizi Türkiye genelinde yapılan musabakalarda başarıyla temsil etmiştir. Takımlarımızı kutluyor beden Eğitimi Öğretmenimiz Tezcan ÇETE yi göstemiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Saatler: 08:50 ders başlama saati. 15:20 ders bitiş saati.
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Basketbol, Futbol, Futsal
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02867121831

Belgegeçer - (286) 712 1831

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://uho.meb.k12.tr

Adres - ÜMMÜHAN MAH. LİSE CAD. UMMUHAN HATUN ORTAOKULU BLOK NO 2/2 AYVACIK / ÇANAKKALE

Öğretmen :29
Öğrenci :298
Derslik :12
Konferans Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1023
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - ÜMMÜHAN MAH. LİSE CAD. UMMUHAN HATUN ORTAOKULU BLOK NO 2/2 AYVACIK / ÇANAKKALE

Ulaşım Ayvacık ilçemiz İstanbul- İzmir karayolu üzerinde olup 24 saat ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ayvacık ilçe merkezinde olup, il merkezine 70 km uzaklıktadır.